Почеле пробе за „Снежану и седам патуљака“

Прошле недеље су почеле прве пробе за нову представу Центра за културу „Снежана и седам патуљака“. Као што знамо,две ученице наше школе, Андријана и Анђела, учествују у овом пројекту.

Питали смо их за прве утиске. Од Анђеле смо желели да сазнамо какви су јој утисци били са аудиције и како је реаговала када је добила позив?

-На дан аудиције пуно сам се спремала. Нисам ни слутила колика је та одговорност и колико је то велика и озбиљна представа. Отишла сам на аудицију. Скупили смо се код малог улаза. Наш разредни нас је бодрио, али трема није нестајала. Ушли смо у просторију где нас је већ сачекао редитељ. Трема је постајала све већа, а у једном тренутку кренула сам да дрхтим. Били су многи испред мене, а они који су прошли говорили су ми да могу и да ћу проћи. Одлучила сам и ја да пробам. Није било лако изаћи и одглумити пред јако озбиљним жиријем. У једном тренутку ослободила сам се и одглумила као никад у животу. После аудиције, жељно сам ишчекивала позив од редитеља који ће ми реци да сам прошла. И на крају добила сам жељени позив.

Андријану смо питали о њеним утисцима са прве пробе.

-На првој проби глуме није било тешко. Добила сам улогу Зврчка, која ми се баш свиђа. Одмах смо добили фасцикле са текстом и кренули да радимо. Редитељ је изабрао одличну екипу. Проба је била одлична, надам се да ћемо бити тако добри и на представи. Потрудићу се да будем што боља и да испуним оно сто се од мене очекује.

А како сусрет са великом сценом?

Када сам први пут изашла на сцену осећала сам се јако чудно зато што сам се плашила да ми редитељ не затражи да урадим нешто што не могу. Али, када смо почели да глумимо схватила сам да то није ниста страшно и онда сам се опустила и све је било супер. Брзо сам се здружила са осталим глумцима.

Редитеља смо питали како је од толико много деце која су дошла на аудицију изабрао само седморо који би требало да учествују?

-Зато што ја тачно знам ста хоћу и знам ком детету која улога приличи.

текст: Редакција, Анђела Јовић и Андријана Грујић

 

 

  1. Оставите коментар

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: