Сајам хобија и интересовања

Хоби је име за активност која се обавља због личног задовољства, а не због новчаних награда или примања. Кроз хоби особа може проширити знање, вештину и искуство, те успоставити бројне контакте с другим људима које занима исти хоби.Управо ово је била идеја организатора и ученика ОШ ,,Свети Сава“. Сајам хобија и интересовања одржан је 9.10.2014.год. у 12 часова,у старој згради школе,у оквиру активности ,,Професионалана оријентација“,поводом обележавања Дечје недеље.

Сајам је настао из жеље да се у школи организују такви сусрети, којих има свуда у свету, а добра су прилика ученицима за размену предмета, искуства о хобијима и дружење.Изложени предмети сакупљани су и чувани са пуно љубави, креативности и ентузијазма.Светлана Спасић,педагог,Оливера Илић,проф.енглеског језика,Јелена Чобић,библиотекар,Слађана Којић,помоћник директора и Сања Илић,вероучитељ,вредно су радиле на припреми овог сајма,а ученици су представили своја интересовања кроз читање,народну ношњу,гимнастику,фудбал,литерарне радове,омиљене музичке групе,прикупљање привезака,кликера,салвета,камења,значки,шкољки,као и изложбу кућних љубимаца.

На овом месту сви посетиоци су могли да се едукују и размене искуства о различитим интересовањима, као и да упознају значај ове манифестације у стварању приватних колекција предмета из наше историје. На тај начин ова и сличне манифестације, између осталог, помажу очувању културног и уметничког блага наше земље.

DSCN1891 DSCN1867 DSCN1866 DSCN1865 DSCN1849

  1. Оставите коментар

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: